Nyhetsbrev fiber i Fengersfors #1

Vi har strax 30 anslutningsavtal påskrivna idag och arbetet fortsätter med att få in fler. Vi hoppas kunna nå 50st i månadens slut. Har ni funderingar kring ert avtal eller vill få ett skickat till er, hör av er.

Vi har även påbörjat arbetet med markägaravtal. Vi har idag muntligt avtal på i stort sett hela sträckningen. En viss justering och ändringar kommer hela tiden att göras fram till att grävmaskinen kommer.

Vi kommer inom denna månad möta representanter för de aktörer som ska anslutas i bygden, såsom lägenheter och kommun. Vi ser positivt på detta och förmodligen leder detta till att vi kan trycka på knappen för en grävstart så snart som möjligt.

Viss arbete med byggnation har redan påbörjats. Vi kommer framöver behöva många som kan hjälpa till med röjning av sly och hinder, vi ser gärna att många anmäler sig till detta så snart som möjligt.

Hälsningar
Gustav Dahlstrand
Ordförande, Fröskog Fiber