God julhelg & Gott nytt år 2024

Då vi inom föreningen gärna tar till nya tekniska nymodigheter till oss. Så bad ordförande den nya smarta AI tekniken bakom chatGPT att skriva ihop en julhälsning ifrån en fiberförening, helst med lite rim. Hälsningen blev så katastrofalt dålig att den inte är värd att publicera.

Så nåväl, vi skippar rimmet och går direkt på sakinnehållet.

Från och med 2024 gäller nya justerade priser, enligt bestämt på senaste årsmöte 2023.

Driftavgift, Kollektivavtalsavgift och Portoavgift har nya uppdaterade priser.

Faktura för kvartal 1, 2024 skickas ut i början av Januari. Den innehåller även års medlemsavgiften.

Även ni med årsfaktura kommer få denna utskickad i Januari. Finns det medlemmar som önskar ändra till årsintervall av fakturering är ni välkomna att meddela detta till ekonomi at froskogfiber.se innan årets slut.

Ni som har e-post leverans av faktura. Flertal av våra medlemmar verkar få fakturan filtrerad till skräpposten. Vilket är beklagligt. Se gärna till att dessa e-post adresser ligger upplagda som ej skräppost adresser i er inbox:
ekonomi at froskogfiber.se
faktura-no-reply at fortnox.se

Annars förespråkar vi mer än gärna e-faktura som leverans val av faktura. Detta är säkraste leveransvalet av faktura samt sparar både miljö och kostnader för föreningen. Ni anmäler detta via er bank, önskar ni hjälp med detta. Vänligen hör av er till ekonomi at froskogfiber.se

I övrigt önskar vi er en riktigt trevlig Julhelg och Gott nytt år 2024!

Hälsningar
Styrelsen, Fröskog Fiber